23 | Липень | 2024 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Вівторок, 23 Липня, 2024

Залужний виступив з промовою у Лондоні та заявив, що під час війни політики повинні мобілізувати суспільство

Ексголовнокомандувач ЗСУ, чинний посол України у Великій Британії Валерій Залужний виступив на RUSI Land Warfare Conference 2024. Він заявив, що політики можуть та повинні мобілізувати суспільство під час війни. Згідно з тезами виступу Залужного в Лондонському Королівському об’єднаному інституті оборонних досліджень, до війни завжди

Окупанти розстрілюють мирних жителів Вовчанська, які хочуть евакуюватись, – волонтер

Люди просто не витримують окупації та прагнуть евакуюватись. Російські загарбники не дозволяють мирному населенню евакуюватись з окупованої частини міста Вовчанськ, а іноді застосовують проти мирних людей розстріли. Про це в ефірі “Еспресо” розповів голова волонтерської організації “Рух Вільний Харків”

“Болюча тема”: Алла Кудлай висловилася про похресницю Настю Каменських та її мовні скандали

Народна артистка України Алла Кудлай, яка є хресною мамою співачки Насті Каменських, висловилася про виконавицю в інтерв’ю Аліні Доротюк. Вона пояснила, як ставиться до українських зірок, які досі виступають з російськомовним репертуаром, передає УНІАН, інформує АГРІМПАСА. 

Порушує закон “максимально зухвало”: начштабу “Азову” подав скаргу до суду на ДБР через справу Содоля

Військовий зазначив, що ДБР не викликало його давати свідчення, хоча він сам просив викликати його як свідка. Начальник штабу бригади НГУ “Азов” Богдан Кротевич подав до суду на Державне бюро розслідувань після того, як в установі не

Севастополь вночі атакували безпілотники

Окрім захопленого Криму, дрони “завітали” до російських Брянської та Бєлгородської областей. Безпілотники в ніч проти 23 липня масовано атакували окупований Севастополь. Росіяни стверджують про перехоплення і знищення 21 дрона над окупованим Кримом і Чорним морем.

Як зупинити старість: названо три продукти, що подовжують молодість

Вік обдурити неможливо, втім є три продукти, які призупиняють процеси старіння організму. Що потрібно зробити, щоб домогтися здоров’я та довголіття? Час зупинити не можна, проте у сучасному світі є багато можливостей, щоб подовжити свою молодість, здоров’я й активність.