26 | Липень | 2024 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: П’ятниця, 26 Липня, 2024

Під ударом два енергооб’єкти та гуртожиток: що відомо про наслідки нічної атаки

Росія вночі 26 липня вчергове атакувала Україну. Під ударом були об’єкти енергетики та гуртожиток. Все, що відомо про наслідки нічної атаки – у матеріалі РБК-Україна, інформує АГРІМПАСА. В Україні близько опівночі оголосили масштабну повітряну тривогу через зліт МіГ-31К

Кремль закриває росіянам доступ до YouTube

Влада в Росії обмежує доступ до YouTube Alphabet Inc. Таким чином Кремль намагається заблокувати одну з останніх американських соціальних мереж, які все ще доступні в РФ. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Bloomberg, інформує АГРІМПАСА.

У російській ракеті, яка ударила по “Охматдиту”, був американський чіп, – NYT

Цього місяця російські окупанти атакували ракетою дитячу лікарню “Охматдит” в Києві. Виявилось, що крилата ракета РФ могла бути оснащена мікросхемою з США. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на The New York Times, інформує АГРІМПАСА.

Внаслідок повітряної атаки на Крим горить аеродром “Саки” в Новофедорівці, – Кримський вітер

Внаслідок атаки з повітря у тимчасово окупованому Криму горить військовий аеродром “Саки” у Новофедорівці. Чути детонацію боєприпасів. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на кримський проукраїнський telegram-канал “Кримський вітер”, інформує АГРІМПАСА.