05 | Серпень | 2024 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Понеділок, 5 Серпня, 2024

Міноборони виявило три фейкові додатки “Резерв+”

Міністерством оборони України виявило три фейкові вебзастосунки “Резерв+”. Усі вони перебували на стадії розробки. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заступницю міністра оборони України з питань цифрових трансформацій Катерину Черногоренко в ефірі телемарафону, інформує АГРІМПАСА.

Знищення “Ростова-на-Дону” виведе з ладу ще чотири субмарини РФ, – Defence Express

Знищення підводного човна “Ростов-на-Дону” свідчить про неможливість Росії ремонтувати свої субмарини у Чорному морі. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Defence Express, інформує АГРІМПАСА.

Ізраїль готується до багатоденної атаки з боку Ірану та “Хезболли”, – ЗМІ

Ізраїль готується до потенційної багатоденної ракетної та безпілотної атаки з боку Ірану та “Хезболли”. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на NBC News, інформує АГРІМПАСА.

Україна потребує більшої кількості F-16 для зміцнення ППО та бойових місій, – ISW

Повітряні сили ЗСУ потребують набагато більшої кількості винищувачів F-16 для розширення та зміцнення системи протиповітряної оборони. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на звіт Інституту вивчення війни (ISW), інформує АГРІМПАСА.

“Отримують по зубах”: офіцер 59-ї бригади розповів про втрати росіян на Покровському напрямку

За словами військового, у середньому на цьому напрямку щоденно ліквідується від 70 до 100 окупантів. На Покровському напрямку 59 окрема мотопіхотна бригада імені Якова Гандзюка ЗСУ за червень ліквідувала понад 2690 російських окупантів, за липень – понад 2300

Кадиров заявив, що Росія “переможе” вже цього року

Лідер Чечні Рамзан Кадиров видав новий “прогноз” щодо війни Росії проти України. Як заявив “піхотинець Путіна” у коментарі російським пропагандистам, вже цьогоріч війна закінчиться “перемогою Росії”, інформує АГРІМПАСА з посиланням на УНІАН.