07 | Серпень | 2024 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Середа, 7 Серпня, 2024

СБУ підбила російський вертоліт Мі-28 за допомогою FPV-дрону, – джерело

Служба безпеки України здійснила унікальну операцію, підбивши російський вертоліт Мі-28 за допомогою FPV-дрону. Вчора воїни Центру спецоперацій “А” СБУ вразили вертоліт над Курською областю РФ. Про це повідомило РБК-Україна джерело в СБУ, інформує АГРІМПАСА.

72-річна зірка “Чорної пантери” померла після медичної процедури

Південноафриканська акторка і зірка фільму “Чорна пантера” Конні Чіуме померла 6 серпня у віці 72 років. Незадовго до трагічної події жінку госпіталізували до лікарні для проведення медичної процедури. Про смерть Чіуме повідомили близькі акторки в Instagram. Місцем, де вона пішла засвіти,

Операція “Рукавичка”: прикордонники затримали “КАМАЗ” з півсотнею ухилянтів (ВІДЕО)

Прикордонники Державної прикордонної служби України (ДПСУ) затримали “КАМАЗ” на якому півсотні ухилянтів намагались втекти до Молдови. Як розповідають у ДПСУ, “квиток” до Молдови коштував 150 тисяч гривень. На таку ціну спокусились 48 ухилянтів, інформує АГРІМПАСА.

Мексика запросила Путіна на інавгурацію нового президента

Мексика запросила главу Кремля Володимира Путіна на інавгурацію новообраного президента Клаудії Шейнбаум. Вона відбудеться 1 жовтня. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Reuters, інформує АГРІМПАСА.

Де “Тік-Ток війська”?: Z-блогер заявив, що кадирівці втекли з Курської області

Російські Z-блогери продовжують масову істерику, заявляючи про “прорив” ЗСУ в Курську область. Пропагандисти бідкаються, що захищати кордон нікому. Про це заявив так званий блогер “Военкор Котьонок“. За його даними, на ділянках Курського спрямування кордон тримають прикордонники та територіальні підрозділи із