14 | Серпень | 2024 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Середа, 14 Серпня, 2024

“Пи*да вам на*уй!”: з’явилося відео з військовими РФ до знищення їхньої колони у Курській області (КАДРИ)

У соцмережах з’явилося відео з російськими військовими, чия колона була знищена у Курській області ударом РСЗВ HIMARS у ніч на 9 серпня. Відповідні кадри було оприлюднено у Telegram-каналі Astra, інформує

ЗСУ зайняли ще п’ять селищ, жителі кричать “Слава Україні!”, а ЗС РФ риють окопи під Льговом: що відбувається в Курській області (ВІДЕО)

Попри заяви російських пропагандистів, Суджа залишається під контролем ЗСУ. Аналітики зазначають, що Росія почала зводити фортифікаційні споруди під Льговом. Ці укріплення фактично є лінією оборони міста, яке розташовано на відстані до 45 кілометрів від кордону з Україною.

“Держдуму можна віддати”: росіяни бурхливо відреагували на заходи безпеки в Москві “через українські ДРГ”

У столиці країни-агресорки – Москві – підвищили заходи безпеки. Зокрема, посилено охорону території в центрі міста і навколо Кремля. Про це повідомляє російський телеграм-канал “База“, інформує АГРІМПАСА. 

Дрони атакували аеродром “Саваслейка” у Нижньогородській області: звідти злітають носії “Кинджалів” МіГ-31К (ВІДЕО)

Місцеві пабліки повідомляють “про 10 прильотів” по військовій авіабазі “Саваслейка”. Сьогодні зранку в Нижньогородській області Росії, де знаходиться військовий аеродром “Саваслейка”, звідки злітають винищувачі МіГ-31, пролунали вибухи, інформує АГРІМПАСА з посиланням на УНІАН.

“Найчисельніший наліт БПЛА”: під пісню Сердючки та у супроводі феєрверків у Воронезькій області РФ лунали вибухи (ВІДЕО)

У російському місті Воронеж у ніч проти 14 серпня пролунали вибухи внаслідок атаки безпілотників та роботи сил та засобів протиповітряної оборони. При цьому відбиття повітряної атаки відбувається на тлі запусків салюту та під музичний “супровід”. Метою дронової атаки