21 | Серпень | 2024 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Середа, 21 Серпня, 2024

Росіяни побудували новий понтон через річку Сейм у Курській області

Російській військові збудували нову понтонну переправу через річку Сейм у Курській області. Напередодні ЗСУ знищили там попередню переправу. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал “Радіо свобода”, інформує АГРІМПАСА.

Путін вперше за 13 років відвідав Чечню

До Чеченської Республіки (РФ) 20 серпня вперше з грудня 2011 року приїхав кремлівський диктатор Володимир Путін. У Грозному його зустрів голова Чечні Рамзан Кадиров, передає OBOZ.UA, інформує АГРІМПАСА. Раніше того ж дня лідер держави-агресора відвідав ще два північнокавказькі регіони – Кабардино-Балкарію й

У Росії пожалілися на “одну з наймасштабніших” атак дронів на Москву за весь час війни ВІДЕО

У міському окрузі Подольськ сили протиповітряної Міноборони РФ відбили атаку безпілотників, що летіли на Москву. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на мера Москви Сергія Собяніна, інформує АГРІМПАСА.

Сирський показав карту операції ЗСУ в Курській області

Збройні сили України у Курській області розширили свою зону контролю до 1263 квадратних кілометрів. Як повідомляє РБК-Україна, про це заявив головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський під час Конгресу місцевих і регіональних влад, інформує АГРІМПАСА.

“Багато 200-х і 300-х”: пропагандисти поскаржилися, що ЗСУ розбили бригаду російських морпіхів на Курщині

Українські військові розгромили групу 810-ї бригади морської піхоти ЗС РФ у Курській області. Бій стався біля російського села Каучук у Коренівському районі. У результаті бою велику кількість російських морпіхів було вбито або поранено. Про це з посиланням

Тепер офіційно. Гарріс стала кандидатом на пост президента США від демократів

Віцепрезидентка США Камала Гарріс символічно прийняла номінацію на пост кандидата в президенти від Демократичної партії. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на CNN, інформує АГРІМПАСА.