22 | Серпень | 2024 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Четвер, 22 Серпня, 2024

Чи є ознаки підготовки РФ до обстрілу на День Незалежності: відповідь експерта

Росія, ймовірно, готується до удару по Україні на тлі наближення Дня Незалежності. Зокрема, вона здійснює навчальні польоти стратегічної авіації. Про це у коментарі YouTube-каналу РБК-Україна заявив керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко,  інформує АГРІМПАСА.

“Бігають і кудахчуть”: російський пропагандист порівняв війська РФ у Курській області з курми, а ЗСУ – з лисицею (ВІДЕО)

Колишній депутат держдуми, а нині один із кремлівських «політологів» Володимир Лєпьохін порівняв російські війська у Курській області з курми, а ЗСУ — з лисицею, яка до них залізла. Настільки неприємна для «глибинного народу» аналогія спала йому на думку на тлі низки провальних спроб генштабу РФ узяти

Окупанти будують біля Кримського мосту невідомий об’єкт: у ЗСУ відреагували

У Мережі з’явилися супутникові фото, на яких видно, що росіяни почали будівництво об’єкта біля Кримського мосту. Ймовірно, окупанти хочуть продублювати переправу.  Таку думку висловив речник Військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук, передає ТСН, інформує АГРІМПАСА.

У Литві помітили виведення військ РФ з Калінінграда після початку Курської операції ЗСУ

Завдяки успішному настанню ЗСУ у Курській області у Калінінграді спостерігається помітне скорочення російських сухопутних військ. Як повідомляє Delfi, про це заявив командувач Литовської армії Раймундас Вайкшнорас, інформує АГРІМПАСА.

Тіло британського мільярдера Лінча знайшли біля берегів Сицилії: його яхта затонула напередодні

В Італії триває рятувальна операція після затоплення яхти Bayesian британського мільярдера Майка Лінча біля берегів Сицилії 19 серпня. У середу, 21 серпня, усередині судна знайшли тіла самого Лінча та його 18-річної доньки Ханни. Про це повідомило видання The