29 | Серпень | 2024 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Четвер, 29 Серпня, 2024

Харлан пропонували громадянство Росії. Фехтувальниця зізналася, що їй давали натомість, і що вона на це відповіла

Найтитулованіша спортсменка в історії України Ольга Харлан зізналася, що після Олімпійських ігор-2012 їй пропонували змінити громадянство та виступати за збірну Росії. Як стимул, нашій фехтувальниці обіцяли “великі гроші”, передає OBOZ.UA, інформує АГРІМПАСА.

Росія під час нещодавнього масованого обстрілу порушила роботу двох українських АЕС, – The Guardian

Внаслідок російського обстрілу в понеділок, 29 серпня, була порушена робота Рівненської та Южноукраїнської атомних електростанцій. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на The Guardian, інформує АГРІМПАСА.

Російські війська контролюють близько 40% Часового Яру, – Сили оборони

Російські війська контролюють близько 40% Часового Яру у Донецькій області. Місто розбите внаслідок російського вторгнення. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на представника пресслужби 24 ОМБр ім. Короля Данила Андрія Полухіна в ефірі телемарафону, інформує АГРІМПАСА.

РФ знову атакувала Україну: сили ППО збили дві ракети та 60 дронів

У ніч на 29 серпня 2024 року противник атакував Україні 3-ма керованими авіаційними ракетами Х-59/69 із повітряного простору Курської та Бєлгородської областей – рф., із цього ж напрямку – двома ракетами, тип яких наразі встановлюється, а також

Леся Нікітюк вразила відвертими фото у бікіні з леопардовим принтом

Відома телеведуча Леся Нікітюк показала у мережі, як проводить останні літні дні. Для цього вона обрала серію фото у досить відвертому купальнику. Про це повідомляє РБК-Україна (проект Styler) із посиланням на новий пост у Instagram знаменитості, інформує АГРІМПАСА.