Вересень | 2024 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Monthly Archive:: Вересень 2024

Залужний виступав проти операції ЗСУ в Курській області – Politico

Деякі з вищих командирів Збройних сил України, зокрема колишній командувач Валерій Залужний, виступали проти проведення операції українських військ у Курській області Росії. Про це пише Politico, передає ТСН, інформує АГРІМПАСА.

Вітер зірвав покрив з Маріупольського драмтеатру: усе знищено вщент (ВІДЕО)

Вітер зірвав тканину з паркану біля драмтеатру у Маріуполі. Тепер можна побачити, що окупанти не залишили нічого від старого фасаду будівлі. Про це повідомляє Маріупольська міська рада, інформує АГРІМПАСА.

Нова “еліта”: у Росії на “Полі чудес” засвітився двічі засуджений вагнерівець, який “відзначився” в Україні

В ефірі відомої на російському ТБ програми “Поле чудес”, яку незмінно веде член путінської партії “Єдина Росія” Леонід Якубович, засвітився вагнерівець, який повернувся з війни в Україні, Сергій Дирмейко. Окупант брав участь, зокрема, у захопленні Бахмута, про що свідчить

Британська розвідка назвала ціну війни для Москви

Війна в Україні стала дорогим заходом для Росії, особливо з погляду особового складу. З початку конфлікту Росія, ймовірно, втратила 610 тисяч осіб (убитих та поранених). Про це повідомляє Міністерство оборони Великобританії у мережі X, інформує АГРІМПАСА.

Путінській армії не варто тішити себе ілюзіями: Селезньов озвучив прогноз щодо Покровського напрямку

Російська окупаційна армія, як і раніше, розглядає Покровський напрямок як найбільш пріоритетний і кидає сюди всі наявні сили, попри колосальні втрати. Проте ресурси противника починають вичерпуватись, йому доводиться вести бойові дії в некомфортних умовах. Такий прогноз в ексклюзивному інтерв’ю OBOZ.UA

Президент Ірану заперечує постачання балістичних ракет Росії

Президент Ірану Масуд Пезешкіан стверджує, що його країна не передавала зброї Росії з моменту його вступу на посаду наприкінці липня. Про це повідомляє “Радіо Свобода”, інформує АГРІМПАСА.

Недостатність західної допомоги не дає Україні можливості створювати ефективні бойові підрозділи, – ISW

Україна вжила заходів для усунення нестачі людських ресурсів у армії. Але затримки та недостатність західної військової допомоги продовжують обмежувати її здатність створювати ефективні бойові підрозділи. Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW), інформує АГРІМПАСА з посиланням на “РБК-Україна”.

Ворог використовує менше КАБів, але більше – ракет: військовий розповів про ситуацію біля Часового Яру

Російські війська у районі Часового Яру не мають значних здобутків. Вони можуть займати українські позиції, але потім захисники їх звідти вибивають. Водночас на напрямку окупанти нині застосовують менше КАБ, натомість зросла кількість ударів некерованими авіаційними ракетами. Про це в ефірі

У районі аеродрому “Енгельс” вночі лунали вибухи (ВІДЕО)

У районі аеродрому “Енгельс“ ​​у Саратовській області Росії вночі лунали вибухи, було видно пожежу. Про це інформують рос”ЗМІ”, повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на ТК “Реальна війна”.

Шакіра пішла зі сцени через фаната, який майже заліз їй під спідницю (ВІДЕО)

Співачка, побачивши витівки фаната, спустилася зі сцени у VIP-зону, де продовжила свої танці. Як пише Metro, 47-річна колумбійська співачка Шакіра, яка демонструвала свої фірмові танцювальні рухи на сцені LIV Miami, танцюючи під новий сингл “Soltera”, помітила, що один

Росіяни стратили мечем беззбройного військовополоненого, Лубінець відреагував

Росіяни здійснили черговий кровожерливий воєнний злочин – стратили мечем беззбройного українського військовополоненого. Ворог продовжує демонструвати зневагу до будь-яких норм й законів. Про це повідомив Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець, інформує АГРІМПАСА.

Трамп заявив, що ненавидить співачку Тейлор Свіфт, яка підтримала на виборах Гарріс

Кандидат у президенти США Дональд Трамп різко висловився щодо попзірки Тейлор Свіфт, яка раніше підтримала його суперницю Камалу Гарріс. Політик заявив, що ненавидить виконавицю. Як повідомило CNBC, відповідний запис з’явився на сайті Truth Social, що належить Trump Media&Technology Group, інформує

Путін не виключає можливості оголосити ще одну хвилю мобілізації, – ISW

Російський диктатор Володимир Путін не схильний оголошувати нову хвилю мобілізації в РФ. Однак він не виключає такої можливості. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на американський Інститут вивчення війни (ISW), інформує АГРІМПАСА.

Колишній український нардеп став сенатором в Росії

Колишній депутат-регіонал українського парламенту Андрій Деркач став сенатором від Астраханської області країни-агресорки Росії.  Про це повідомляють росЗМІ, передає ТСН, інформує АГРІМПАСА.

У Челябінську 13-річний підліток напав на вчителів і школярів із молотком: є постраждалі

Внаслідок нападу постраждала одна вчителька і троє школярів — дві дівчинки й хлопчик. Одна з учениць — 13-річна дівчинка, перебуває в реанімації у важкому стані. У Челябінську РФ школяр із молотком напав на учнів і педагогів, є постраждалі. Про це повідомив