11 | Вересень | 2024 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Середа, 11 Вересня, 2024

Пережили Бахмут, але лежать у малійській пустелі: Reuters дізналося про долю “вагнерівців”

Серед десятків найманців “Вагнера”, убитих повстанцями-туарегами під час піщаної бурі у пустелі Малі у липні, були російські ветерани війни, які пережили війни в Україні, Лівії та Сирії. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Reuters, інформує АГРІМПАСА.

Лишився тільки хвіст: у Росії двоє школярів за гроші спалили гелікоптер Мі-8

У ніч на 11 вересня двоє хлопців у віці 13 і 14 років пробралися на територію гелікоптерного майданчика в аеропорту Ноябрська, після чого облили вертоліт Мі-8 горючою рідиною і підпалили. Про це повідомляє російський Telegram-канал Baza, інформує АГРІМПАСА.

Чим довше ЗСУ тримають позиції в Курській області, тим слабшим стає Путін, – міноборони Британії

Україні потрібно зміцнити свою лінію фронту на сході. Операція ЗСУ у Курській області створила певний тиск на російського диктатора Володимира Путіна Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву міністра оборони Британії Джона Гілі, інформує АГРІМПАСА.

Поліцейські затримали підозрюваного у побитті ветерана у Смілі на Черкащині (ВІДЕО)

Співробітники  поліції затримали смілянського “авторитета” Вадима Долотенка, якому напередодні повідомили про підозру у побитті учасника бойових дій Анатолія Кравченка. Після того, як історія з побиттям набула резонансу, Долотенко переховувався від правоохоронних органів. Затримали підозрюваного в одному з готелів на

“Вони їдять котів і собак”: Трамп під час дебатів відзначився скандальною заявою про мігрантів (ВІДЕО)

Кандидат у президенти США від республіканців Дональд Трамп під час дебатів зі своєю опоненткою-демократкою Камалою Гарріс стверджував, що іммігранти в американській глибинці «їдять домашніх тварин». «У Спрінгфілді вони їдять собак — люди, які приїхали — вони їдять

Дебати Трампа і Гарріс: опитування CNN визначило переможця

За результатами опитування телерадіокомпанії CNN у США, на дебатах між кандидатами в президенти Дональдом Трампом та Камалою Гарріс перемога дісталася представниці Демократичної партії. Так вважають 63% респондентів. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на CNN, інформує АГРІМПАСА.

«Що за х***я?»: фанати провели жорстку розмову з гравцями збірної України (ВІДЕО)

У рамках другого туру Ліги націй збірна України програла національній команді Чехії (2:3). Після поєдинку футболісти української команди Андрій Ярмоленко, Віталій Миколенко, Роман Яремчук та Ілля Забарний підійшли до трибун стадіону, щоб подякувати українським уболівальникам за підтримку, інформує АГРІМПАСА.