13 | Вересень | 2024 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: П’ятниця, 13 Вересня, 2024

Резиновый рукав: надежное решение для различных задач

Рукава из резины имеют решающее значение как в повседневной жизни, так и в различных отраслях промышленности. Они могут безопасно и надежно передавать жидкости, газы и сыпучие материалы. Преимущества резиновых рукавов Резиновые рукава имеют множество преимуществ, которые делают

Прем’єр Британії відповів на погрози Путіна

Київ має право на самооборону. Пустін розпочав війну проти України і може припинити її будь-якої миті. Про це заявив прем’єр-міністр Великої Британії Кір Стармер, повідомляє РБК-Україна з посиланням на The Guardian, інформує АГРІМПАСА.

Росія вдарила по Сумщині: один чоловік загинув, двоє жінок померли від стресу

Внаслідок удару армії Росії по місту Охтирка Сумської області дві літні жінки померли від пережитого стресу. Про це у коментарі “Суспільному” повідомив директор КУ Охтирського будинку-інтернату для людей похилого віку та осіб з інвалідністю Віктор Токарєв, інформує АГРІМПАСА.

Під Маріуполем завдано удару по складу ракет для ППО окупантів, – Андрющенко

Можливе й ураження розрахунку ППО. Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, інформує АГРІМПАСА.

У США озвучили пропозиції щодо реформування Радбезу ООН

Сполучені Штати Америки оприлюднили пропозиції щодо реформування Ради Безпеки ООН. Їх всього три. Про це заявила постійний представник США в ООН Лінда Томас-Грінфілд, повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на “Голос Америки”.

У ГУР розповіли, чим атакували А-50, Су-57 та РЛС “Воронєж”

Українська розвідка за допомогою дронів знищила низку цілей у Росії. Зокрема за допомогою безпілотників “Бобер”. Про це повідомляє Telegram-канал ГУР МО України, інформує АГРІМПАСА.

Контратака РФ у Курській області має лише незначні успіхи, тим часом ЗСУ просуваються, – ISW

Російські війська 12 вересня продовжували контратакувати по всьому українському виступу в Курській області, але досягли лише незначних успіхів. Причина, ймовірно, в українських наступальних операціях і оборонних контратаках в цьому районі. Про це повідомляє “РБК-Україна” з посиланням на Інститут вивчення війни

Легендарний футболіст запустив пряму трансляцію під час с*ксу (КАДРИ 18+)

Триразовий чемпіон Національної футбольної ліги (НФЛ) Шеннон Шарп опинився в центрі скандалу. Іменитий спортсмен запустив пряму трансляцію в Instagram під час сексу, інформує АГРІМПАСА з посиланням на NV.