03 | Жовтень | 2024 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Четвер, 3 Жовтня, 2024

В деяких регіонах України ввели аварійні відключення світла: де саме

Сьогодні, 3 жовтня, у трьох областях України ввели аварійні графіки відключення світла. Мова йде про Сумський, Харківський й Полтавський регіони. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на АТ “Сумиобленерго”, інформує АГРІМПАСА.

Під Покровськом вдалося зупинити активний наступ росіян, – ЦПД

Українські військові зупинили наступ російської армії під Покровськом Донецкої області. Також відомо про ще один успіх ЗСУ. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram керівника Центру протидії дезінформації (ЦПД) Андрія Коваленка, інформує АГРІМПАСА.

США не вживають заходів проти своїх компаній, чиї компоненти РФ використовує у ракетах, – Bloomberg

Влада США не звинувачує американські компанії, чию продукцію Росія використовує у виробництві ракет, у порушенні експортного контролю. Їхні компоненти продовжують постачатися до Росії через посередників. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Bloomberg, інформує АГРІМПАСА.

Трамп “вдавався до злочинів” у спробі втримати владу у 2020 році, – прокуратура США

Дональд Трамп заклав основу для спроби скасувати вибори 2020 року ще до своєї поразки, свідомо висуваючи хибні звинувачення у фальсифікації результатів голосування та “вдаючись до злочинів”. Про це йдеться в оприлюднених судових документах, які містять нові докази

У Росії заявили, що вночі їх атакували понад 100 БПЛА

У місті Казань Республіки Татарстан РФ ввели обмеження на польоти — план “Ковер”, попередньо, через загрозу атаки БПЛА, пише Telegram-канал Baza, передає NV, інформує UAINFO.org.

Сили оборони ракетами ATACAMS вразили російську РЛС “Небо-М”, – Генштаб

Сили оборони України уразили російську радіолокаційну станцію “Небо-М”. Уразити її досить складно. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Генштаб ЗСУ, інформує АГРІМПАСА.

У Гамбурзі перекривали залізничний вокзал: у одного з пасажирів запідозрили небезпечний вірус

Центральний вокзал німецького Гамбурга було перекрито через госпіталізацію одного з пасажирів, студента, який з Руанди їхав до Гамбурга. Річ у тому, що у студента-медика запідозрили зараження вірусом Марбург.  Як передає Norddeutscher Rundfunk, юнак вилетів з Руанди до Франкфурта в середу вранці,