04 | Жовтень | 2024 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: П’ятниця, 4 Жовтня, 2024

Дешеві й загрозливі: експерт розповів, як довго ще українцям терпіти регулярні атаки “Шахедів”

Генерал Ігор Романенко назвав дві причини, які змушують Росію масштабувати виробництво ударних дронів. Окрім того, ворог намагається їх удосконалювати. Останнім часом Росія щодня запускає по Україні дрони-камікадзе типу Shahed, а у ЗМІ повідомляють про розширення їх виробництва у країні-агресорці.

Військовий назвав місто, на яке посуне російська армія після Вугледара

Російським окупантам вдалося захопили місто Вугледар на Донеччині. Загарбники будуть намагатися просуватися вперед. Зокрема, до Курахового. Про це заявив молодший сержант, командир відділення 24 ОШБ “Айдар” Станіслав Бунятов із позивним “Осман”, передає ТСН, інформує АГРІМПАСА.

В Енергодарі вибухнуло авто “начальника охорони” Запорізької АЕС (ВІДЕО)

4 жовтня в тимчасово окупованому Енергодарі вибухнуло авто. В ньому був колаборант, “начальник охорони” Запорізької АЕС Андрій Короткий. Про це повідомляє ГУР, інформує АГРІМПАСА.

Києву заборонили бити по РФ через одну помилку британського прем’єра, – The Telegraph

Україна досі не може завдавати глибоких ударів по території РФ західними ракетами через помилку нового прем’єр-міністра Великої Британії Кіра Стармера. Принаймні це стосується ракет Storm Shadow, пише британська The Telegraph, передає УНІАН, інформує АГРІМПАСА.  Автор публікації Кон Кафлін зазначає, що президент

Уряд скоротив термін явки до ТЦК за повісткою

Кабінет міністрів вніс зміни до Порядку проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації, на особливий період. Термін явки до ТЦК скоротили. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на постанову від 1 жовтня 2024 р. № 1134, інформує АГРІМПАСА.

“Ніжна моя”: Жадан звернувся до Соловій вперше після розриву через зраду співачки

Відомий український поет та співак Сергій Жадан вперше публічно звернувся до своєї ексобранці, виконавиці Христини Соловій, з якою розійшовся через зраду з її боку. У коментарях під іронічним постом артиста, де він розмістив скриншот заголовка із російського сайту: “Зниклий Сергій

Жодного вцілілого будинку: який вигляд має Вовчанськ, за який ідуть бої на Харківщині

Українське місто Вовчанськ на Харківщині практично стерто з лиця землі. Російські окупанти, які так і не змогли захопити цей населений пункт, перетворили його на руїни, де немає жодної вцілілої будівлі. Який вигляд сьогодні має Вовчанськ, показали фотографи Костянтин та Влада Ліберови.