08 | Жовтень | 2024 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Вівторок, 8 Жовтня, 2024

Путін підписав закритий указ, яким відправив у відставку велику групу силовиків – ЗМІ

Російський диктатор Володимир Путін підписав закритий указ, який датується 3 жовтня. Цим документом він відправив у відставку велику групу силовиків, серед яких голови слідчих управлінь СК РФ, високопосадовці з МНС та МВС. Про це повідомив російський Telegram-канал “ВЧК-ОГПУ”, передає OBOZ.UA, інформує

На території НПЗ у Феодосії, яке атакувала Україна, стояв “Панцир-С1”: супутникові знімки

В ніч на 7 жовтня було завдано успішного удару по морському нафтовому терміналу противника в тимчасово окупованій Феодосії. Там могла бути розташована російська система ППО “Панцир-С1”. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на “Радіо Свобода”, інформує АГРІМПАСА.

Питання України стане “великою частиною” участі Байдена в “Рамштайні”, – Білий дім

Візит президента США Джо Байдена у Німеччину та участь в засіданні групи “Рамштайн”, підкреслить глибоку відданість та рішучу підтримку трансатлантичної безпеки та самооборони України. Про це заявила прессекретар Білого дому Карін Жан-П’єр, повідомляє РБК-Україна з посиланням на брифінг, інформує АГРІМПАСА.

Прем’єр Словаччини запропонував вдарити ракетою по Брюсселю

Прем’єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо розкритикував заклики євродепутатів дозволити Україні бити далекобійною зброєю по території Росії. Він також запропонував вдарити ракетою по Брюсселю, щоб там “зрозуміли, про що, власне, йдеться”. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Hlavný Denník, інформує АГРІМПАСА.

Росіяни зайшли на східну околицю Торецька. Бої ведуться буквально за кожен під’їзд, – ЗСУ

Ситуація у Торецьку Донецької області важка, росіяни зайшли на східну околицю міста. Бої ведуться буквально за кожен підʼїзд. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на речницю ОТУ “Луганськ” Анастасію Бобовнікову в ефірі телемарафону, інформує АГРІМПАСА.

Хтось масово пожирає морських їжаків із величезними голками: вчені довідались та приємно здивувались (ВІДЕО)

Дослідники спостерігали за великими колючими морськими їжаками, які стали справжньою проблемою для екосистем, і виявили їхнього несподіваного хижака. Як пише Live Science, через глобальне потепління планети, зокрема й океану, в помірних водах навколо Нового Південного Уельсу, що в