15 | Жовтень | 2024 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Вівторок, 15 Жовтня, 2024

“Близько нуля і невеликий мокрий сніг”: синоптикиня попередила про суттєве зниження температури та початок холодної фази осені

Українців чекає зміна погоди — в країну за кілька днів надійде північна прохолода, очікуються навіть заморозки. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, інформує АГРІМПАСА.

А потім він танцював на сцені: зустріч Трампа з виборцями закінчилася, коли глядачі почали непритомніти

Зустріч кандидата у президенти США Дональда Трампа з виборцями у задушливій будівлі муніципалітету у передмісті Філадельфії передчасно завершилася та перетворилася на імпровізовану танцювальну вечірку. Перед цим кілька глядачів знепритомніли. Як повідомляє Bloomberg, приблизно через 40 хвилин після початку

Російські війська знаходяться за сім кілометрів від околиць Суджі: в ISW оцінили ситуацію на Курщині

Окупаційна армія РФ продовжує контрнаступ у Курській області та намагається повернути під свій контроль території. Протягом доби 14 жовтня загарбники відбили територію на головному українському виступі в Курській області. Зокрема, ворог знаходиться приблизно за сім кілометрів від околиць Суджі.

Зеленський представить План перемоги на саміті Євросоюзу, – Боррель

Президент України Володимир Зеленський виступить на саміті Євросоюзу, що відбудеться 17-18 жовтня. Там він має подати План перемоги. Про це повідомив на пресконференції глава дипломатії Євросоюзу Жозеп Боррель за підсумками засідання Ради міністрів ЄС із закордонних справ, інформує АГРІМПАСА з посиланням на

Одна загибла та 16 постраждалих, пошкоджено інфраструктурний об’єкт: у ДСНС показали наслідки російського удару по Миколаєву (ФОТО)

Унаслідок удару, який армія країни-агресора РФ завдала по Миколаєву в ніч із 14 на 15 жовтня, одна городянка загинула, 16 осіб травмовано, а також пошкоджено інфраструктурний об’єкт.  Про це повідомляють у ДСНС України, інформує АГРІМПАСА.

У Торецьку не залишилося цілих будинків, окупанти займають нові райони, – ОТУ “Луганськ”

У Торецьку Донецької області не залишилося цілих будинків та укриттів для цивільних та військових. Це дає змогу російським окупантам займати нові райони міста. Про це в ефірі телемарафону повідомила речниця ОТУ “Луганськ” Анастасія Бобовнікова, інформує АГРІМПАСА з посиланням на “РБК-Україна”.

Українці побачать найяскравішу повню 2024 року: коли Місяць Мисливця та чому його так називають

Десятий повний Місяць 2024 року і найяскравіший супермісяць цьогоріч – це Місяць Мисливця. Дивовижну повню можна буде побачити на нічному небі в усьому світі вже у четвер, 17 жовтня, передає OBOZ.UA, інформує АГРІМПАСА.