17 | Жовтень | 2024 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Четвер, 17 Жовтня, 2024

Ізраїльська армія знайшла “найсучаснішу” російську зброю на базах “Хезболли”, – Нетаньягу

Ізраїльські військові виявили під час обшуків на базах бойовиків організації “Хезболла” на півдні Лівану російську зброю. Знайдене озброєння є “найсучаснішим”. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на інтерв’ю прем’єр-міністра Ізраїлю Біньямін Нетаньягу французькій газеті Le Figaro,  інформує АГРІМПАСА.

У президентських перегонах у США немає явного лідера, – CNN

Оновлений середній показник загальнонаціональних опитувань громадської думки, як і раніше, не виявляє явного лідера у президентських перегонах: у середньому 50% виборців підтримують віцепрезидентку Камалу Гарріс, а 49% – колишнього президента Дональда Трампа. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на CNN,

КНДР офіційно визнала Південну Корею “ворожою державою”

Національна асамблея Корейської Народно-Демократичної Республіки (КНДР) внесла зміни до Конституції, що визнають Республіку Корея “ворожою державою”. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Reuters, інформує АГРІМПАСА.

Зеленський вирушив у Брюссель представляти План перемоги України

Президент Володимир Зеленський заявив, що вже на шляху до Брюсселя, де на спеціальному засіданні Європейської ради на рівні лідерів представить План перемоги України, передає УНІАН, інформує АГРІМПАСА. 

Сили оборони відновили позиції у районі Липців на Харківщині – DeepState

У четвер, 17 жовтня, українські військові відновили контроль над позиціями в районі Липців Харківської області. Водночас російські окупаційні війська досягли просування на деяких напрямках. Про це повідомив OSINT-портал DeepState. Аналітики вже оновили мапу бойових дій, передає OBOZ.UA, інформує АГРІМПАСА.

Росія атакувала Україну 56 дронами

У ніч на 17 жовтня 2024 року (із 19.30 16.10 по 05.00 17.10) ворог задав удару по Україні керованою авіаційною ракетою Х-59 із повітряного простору Курської обл., а також 56-ма ударними БпЛА та безпілотниками невстановленого типу (райони

Тіна Кароль зачарувала світлинами у напівпрозорому комбінезоні без спідньої білизни

Популярна українська співачка Тіна Кароль вразила мережу новою фотосесією у відвертому образі. Про це пише РБК-Україна (проект Styler) із посиланням на нову публікацію в Instagram знаменитості, інформує АГРІМПАСА.

Бої в Курській області ускладнюються через погоду, ворог просунувся на Донбасі: карти ISW

У Курській області через погоду ускладнюється можливість ведення бойових дій як для українських війск, так і російських. Між тим фіксується просування військ РФ поблизу Кремінної, Сіверська та Торецька. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на звіт американського Інституту вивчення