18 | Жовтень | 2024 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: П’ятниця, 18 Жовтня, 2024

У НАТО немає консенсусу щодо запрошення України до Альянсу, – Білий дім

Наразі серед членів НАТО триває дискусія щодо того, чи запрошувати Україну до Альянсу. Але консенсусу в цьому питанні поки що немає. Про це заявив високопоставлений представник адміністрації президента США Джо Байдена, повідомляє РБК-Україна з посиланням на Білий дім, інформує АГРІМПАСА.

МЗС спростувало “інсинуації” щодо ядерної зброї та України

Україна офіційно спростувала заяви про нібито плани щодо розробки ядерної зброї. Країна була і залишається відданою учасницею Договору про нерозповсюдження ядерної зброї. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Міністерство закордонних справ України, інформує АГРІМПАСА.

Байден прибув до Німеччини для перемовин про Україну та Близький Схід: з’явилися подробиці

Президент США Джо Байден 17 жовтня прибув до Берліна з коротким візитом, щоб обговорити питання війни Росії проти України з лідерами Німеччини, Франції та Великої Британії. Зустрічі відбуваються на тлі того, як Київ закликає своїх західних союзників вжити негайних

Росія запустила по Україні 135 безпілотників

У ніч на 18 жовтня 2024 року (із 20.00 17 жовтня) противник атакує Україну ударними БпЛА типу «Shahed» та дронами невстановленого типу (райони пусків: Курськ, Орел, Приморсько-Ахтарськ – рф.). Про це повідомляють Повітряні Сили, інформує АГРІМПАСА.

САП оголосила підозру нардепці від “Слуги народу”

Чинна нардеп підозрюється у незаконному збагаченні на понад 20 мільйонів гривень. При тому, що її офіційний дохід за цей період та заощадження становили менше 3 млн гривень. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на НАБУ, САП та джерела, інформує АГРІМПАСА.

Зеленський відреагував на вкид про плани України “відновити ядерний арсенал”

Україна не обговорює можливості поновити свій ядерний арсенал. Відповідні чутки є фейковими. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Bild та заяву президента України Володимира Зеленського на пресконференції з генсеком НАТО Марком Рютте, інформує  АГРІМПАСА. 

Тарас Тополя відреагував на чутки про розлучення з дружиною: “У нас дуже насичене сексуальне життя”

Лідер гурту “Антитіла” Тарас Тополя прокоментував інформацію про те, що вони з дружиною Оленою (раніше вона виступала під псевдонімом Alyosha) на межі розлучення. Про це пише РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на інтерв’ю виконавця Аліні Шаманській, інформує АГРІМПАСА.