22 | Жовтень | 2024 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Вівторок, 22 Жовтня, 2024

Британія надасть Україні майже 3 млрд доларів за рахунок заморожених активів РФ

Велика Британія надасть Україні кредит у розмірі 2,26 млрд фунтів стерлінгів (близько 2,93 млрд доларів). Його буде погашено за рахунок доходів від заморожених активів РФ. Про це повідомляє РБК-Україна із посиланням на сайт британського уряду, інформує АГРІМПАСА.

Дьомін зізнався, чи був у нього роман з Лесею Нікітюк, і висловився про секс з Мішиною

Відомий український радіоведучий на Люкс ФМ Слава Дьомін сказав, чи мав роман з Лесею Нікітюк, коли вони працювали над проєктом “Леся-Здєся”, та відповів, чи був у нього інтим з Ксенією Мішиною. Про це пише РБК-Україна (проект Styler) з посиланням

Дрони атакували підприємства у Тамбовській та Воронезькій областях РФ, – росЗМІ

Вибух із подальшим займанням стався на підприємстві “Біохім” у Тамбовській області, РФ. Також горіло промислове підприємство у Воронезькій області. Про це повідомляє РБК-Україна із посиланням на російські ЗМІ, інформує АГРІМПАСА.

60-річна Моніка Беллуччі показала, як позувала для глянцю повністю оголеною

60-річна італійська акторка та модель – Моніка Беллуччі – поділилася в Instargram архівними знімками. На них вона позує повністю оголеною, передає ТСН, інформує АГРІМПАСА. 

Південна Корея може відправити в Україну військовий та розвідувальний персонал, – Newsweek

Сеул може направити в Україну своїх військових та розвідників. Це, своєю чергою, буде відповіддю на відправку військ КНДР до Росії. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Newsweek, інформує АГРІМПАСА.