Доведеться “розгрібати” наявні проблеми: в “Азові” розповіли, що очікує нового командувача Обʼєднаних сил | Онлайн журнал AGRIMPASA

Доведеться “розгрібати” наявні проблеми: в “Азові” розповіли, що очікує нового командувача Обʼєднаних сил

Новому командувачу Обʼєднаних сил ЗСУ доведеться “розгрібати” наявні “проблеми”. За словами начальника штабу бригади “Азов” Богдана Кротевича, цей процес не буде швидким.

Доведеться "розгрібати" наявні проблеми: в "Азові" розповіли, що очікує нового командувача Обʼєднаних сил

24 червня президент України Володимир Зеленський звільнив командувача Обʼєднаних сил ЗСУ Юрія Содоля, замість нього було призначено бригадного генерала Андрія Гнатова. Начальник штабу бригади “Азов” НГУ Богдан Кротевич заявив, що це достойний офіцер, інформує АГРІМПАСА

“Гнатов — дуже достойний офіцер, сподіваюсь, новини на фронті стануть кращими”, — повідомив Богдан Кротевич.

За його словами, він навіть не уявляє, які проблеми доведеться “розгрібати” новому командувачу Обʼєднаних сил ЗСУ, проте швидко це не буде.

У мережі зауважили, що заміна командувача Обʼєднаних сил ЗСУ — це заслуга Кротевича. Проте він наголосив, що його заслуги немає, поки “винні не понесуть покарання за смерті українських солдатів”.

Нагадаємо, 23 червня стало відомо, що Богдан Кротевич подав заяву до ДБР і закликав провести розслідування щодо Юрія Содоля, на той момент командувача Об’єднаних сил ЗСУ. Зокрема, перевірити його на факт співпраці з окупантами. За словами Кротевича, генерал перевищив службові повноваження, а його прояви некомпетентності в командуванні військами призвели до великих втрат особового складу.

Підписуйтесь на наш Телеграм канал, там багато шокуючого контенту 18+