Тіло британського мільярдера Лінча знайшли біля берегів Сицилії: його яхта затонула напередодні | Онлайн журнал AGRIMPASA

Тіло британського мільярдера Лінча знайшли біля берегів Сицилії: його яхта затонула напередодні

В Італії триває рятувальна операція після затоплення яхти Bayesian британського мільярдера Майка Лінча біля берегів Сицилії 19 серпня. У середу, 21 серпня, усередині судна знайшли тіла самого Лінча та його 18-річної доньки Ханни.

Тіло британського мільярдера Лінча знайшли біля берегів Сицилії: його яхта затонула напередодні

Про це повідомило видання The Telegraph. Зазначається, що італійські рятувальники знайшли тіла пʼяти загиблих на місці аварії яхти Bayesian, передає OBOZ.UA, інформує АГРІМПАСА.

Чотирьох загиблих доправили на берег, пʼятого намагаються витягти із затонулого судна. Було помічено, як мішки з трупами доставили до порту Портічелло, де чекали десятки співробітників екстреної служби.

Тіла Майка Лінча та його доньки знайшли в одній з кают яхти між двома матрацами.

Спеціалісти-спелеологи продовжують пошуки зниклих пасажирів. Вони пробили 3-сантиметрове скло, щоб отримати доступ до кают найвищого класу судна вартістю 30 мільйонів фунтів стерлінгів.

Усередині вони знайшли тіла містера Лінча та його доньки, а також трьох інших пасажирів. Кого саме знайшли мертвими, крім британського мільярдера з донькою, наразі не відомо.

Видання зазначає, що досі вважаються зниклими безвісти голова Morgan Stanley International Джонатан Блумер і його дружина Джуді, а також юрист Кліффорд Ченс Кріс Морвілло і його дружина Неда.

Підписуйтесь на наш Телеграм канал, там багато шокуючого контенту 18+