ЗСУ нищать логістику ворога на Курщині, російське командування перекидає сили з двох напрямків, – ISW | Онлайн журнал AGRIMPASA

ЗСУ нищать логістику ворога на Курщині, російське командування перекидає сили з двох напрямків, – ISW

Українські війська продовжують операцію в Курській області, просуваючись углиб території РФ. Бійці ЗСУ атакують російські наземні лінії зв’язку, щоб порушити логістику ворога.

ЗСУ нищать логістику ворога на Курщині, російське командування перекидає сили з двох напрямків, – ISW

Своєю чергою окупанти намагаються відновити втрачені позиції та перекидають на Курщину резерви. Про це йдеться у аналітиці Інституту вивчення війни, інформує АГРІМПАСА з посиланням на OBOZ.UA.

Українські війська продовжили атакувати південно-західніше Коренево у районі Снагосту та Вишневки; на північний захід від Суджі в районі Малої Локні; на північ від Суджі в районі Мар’ївки; на північний схід від Суджі в районі Мартинівки; та на південний схід від Суджі в районі Черкаської Конопельки.

Путінські загарбники намагалися проводити контратаки у Курській області. Окупанти атакували на схід від Коренево в районі Ольгівки; та на південний схід від Суджі в районі Черкаської Конопельки. Кремлівські пропагандисти стверджують, що війська РФ відновили втрачені позиції на південь та схід від Коренево, в районі Штепухівки (північний схід від Коренево) та в районі Малої Локні.

Крім того, російське військове командування перекидає з Сіверського та Краматорського напрямків в Курську область один повітряно-десантний полк та розвідувальний батальйон 106-ї дивізії ВДВ. Також зафіксовано перекидання одного самохідно-артилерійського дивізіону 20-ї мотострілецької дивізії з Курахівського напрямку.

Щоб паралізувати пересування ворога на Курщині, українські військові атакують логістику. ЗСУ знищують наземні лінії зв’язку у ближньому тилу у Курській області. Зокрема, 8 вересня з’явилися кадри, на яких українські сили знищують черговий міст через Сейм на північ від населеного пункту Карижа в Глушківському районі.

Підписуйтесь на наш Телеграм канал, там багато шокуючого контенту 18+