Ворог використовує менше КАБів, але більше – ракет: військовий розповів про ситуацію біля Часового Яру | Онлайн журнал AGRIMPASA

Ворог використовує менше КАБів, але більше – ракет: військовий розповів про ситуацію біля Часового Яру

Російські війська у районі Часового Яру не мають значних здобутків. Вони можуть займати українські позиції, але потім захисники їх звідти вибивають.

Ворог використовує менше КАБів, але більше – ракет: військовий розповів про ситуацію біля Часового Яру

Водночас на напрямку окупанти нині застосовують менше КАБ, натомість зросла кількість ударів некерованими авіаційними ракетами. Про це в ефірі “КИЇВ24” розповів офіцер пресслужби 26-ї артилерійської бригади імені Романа Дашкевича Олег Калашніков, інформує АГРІМПАСА.

За його словами, значними просуваннями  у районі Часового Яру росіяни похвалитися не можуть.

“Він (ворог. – Ред.)намагається це зробити вже досить тривалий час, однак у нього немає ніяких таких значних здобутків на нашому напрямку. На деяких локаціях він може здобувати наші позиції, потім ми його вибиваємо. Тобто спостерігається така обстановка, такі своєрідні “гойдалки”, які і є звичайним явищем на лінії фронту”, – зазначив пресофіцер.

Водночас Калашніков констатував, що на напрямку окупанти почали менше застосовувати КАБи для ударів по українських позиціях. Їх ворог активніше використовує на власній території.

“Дуже значна кількість КАБів у них використовується сьогодні на Курському напрямку. Можна сказати, що вони просто акцент змістили з Донецького напрямку на інший і тому ми таке спостерігаємо. А так вони намагаються КАБи заміняти некерованими авіаційними ракетами, що взагалі-то не є такою вражаючою силою”, – підкреслив він.

Підписуйтесь на наш Телеграм канал, там багато шокуючого контенту 18+