09 | Січень | 2024 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Вівторок, 9 Січня, 2024

Через похолодання в Україні на 6% зріс рівень споживання електрики, влада закликає економити

Додаткові навантаження на енергосистему збільшують ризик аварій. Через зниження температури споживання електроенергії в Україні стрімко зростає – станом на ранок 9 січня воно на 6% перевищило вчорашні показники. Про це на засіданні уряду повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

На Таврійському напрямку понад сотня окупантів здалися в полон за місяць, – ЗСУ

Понад сотня російських солдатів здалися в полон українським захисникам за місяць. Ці дані стосуються лише Таврійського напрямку. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на заяву спікера Об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку полковника Олександра Штупуна в ефірі телемарафону.

Це не до добра. 10 речей, які не можна робити у 2024 році

Новий 2024-ий рік багатьом здається загадковим, адже він високосний. Існує чимало прикмет, але що кажуть астрологи? Як виявилося, цього року не варто робити деякі речі, адже це може погано вплинути на життя. Таких заборон усього 10. Що

Іспанія передала Україні два медичні броньовики для евакуації поранених (відео)

Іспанія адаптувала броньовані медичні машини швидкої допомоги і вирішила передати їх Україні в якості допомоги. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на міністра закордонних справ, ЄС і співробітництва Іспанії Хосе Мануеля Альбареса.

Поліція затримала зірку “Х-Фактора”. Артист був у розшуку протягом двох років

В Івано-Франківську затримали 38-річного чоловіка, який два роки перебував у розшуку. Ім’я його не називають, однак за даними місцевих журналістів, мова йде про скандальну зірку телепередачі “Х-Фактор” Андрія Мацевка. Про це пише АГРІМПАСА з посиланням на видання