22 | Січень | 2024 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Понеділок, 22 Січня, 2024

Має паспорт СРСР і підтримує війну. Суд повторно засудив батюшку УПЦ МП

На початку війни настоятель Різдвобогородицької церкви переконував прихожан: росармія зайшла в Україну для знищення «бандерівців» Новоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської області визнав винним настоятеля Різдвобогородицької церкви УПЦ МП Юрія Миронця у колабораційній діяльності й на 10 років заборонив

Біля Берліна упав астероїд (ВІДЕО)

У ніч на неділю, 21 січня, в небі над Берліном пролетів астероїд, який не згорів в атмосфері, а упав неподалік німецької столиці.  Відео падіння небесного тіла опубліковане в соцмережах, передає ТСН, інформує АГРІМПАСА.

16-річний син Марічки Падалко хоче вступити до ЗСУ

Телеведуча Марічка Падалко розповіла, що її 16-річний син Михайло планує після повноліття поповнити ряди ЗСУ. Як розповіла зірка 1+1 в інтерв’ю для “Голосного подкасту”, таке рішення він ухвалив ще на початку повномасштабного вторгнення, передає УНІАН, інформує АГРІМПАСА.

Росіяни розмістили військову техніку у заповіднику Асканія-Нова

Росіяни провокують екологічну катастрофу на тимчасово окупованих територіях. Російська армія на тимчасово окупованих територіях Херсонської області провокує чергову екологічну катастрофу. Так, українське підпілля зафіксувало розташування військової техніки на території заповідника Асканія-Нова.

“Не гречкосії, а воїни”. ЗСУ потужно привітали українців з Днем Соборності (відео)

День Соборності України відзначається 22 січня. Кожен день наші захисники виборюють право України на життя та звільняють окуповані території росіянами. Наші воїни привітали українців з цим важливим для усіх святом. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на