У Воронезькій області сталася аварія товарного поїзда: у окупантів є “залізна версія” ПП | Онлайн журнал AGRIMPASA

У Воронезькій області сталася аварія товарного поїзда: у окупантів є “залізна версія” ПП

У неділю, 14 липня, сталася аварія на Південно-Східній залізниці Воронезької області. За офіційними даними, Telegam-каналу Південно-Східної залізниці, біля станції Лиски зі шляхів зійшли 9 вагонів вантажного складу, завантаженого зерном.

У Воронезькій області сталася аварія товарного поїзда: у окупантів є "залізна версія" ПП

Однак альтернативні джерела, наприклад Telegam-канал Baza, стверджує, що постраждав масштабніший склад із 69 вагонів, що прямував до Батайська, інформує АГРІМПАСА з посиланням на  DW.

Причиною сходу з рейок став технічний збій – неспрацьовування стрілочного переведення. Внаслідок аварії затримався рух ще п’яти поїздів. За наявними відомостями, про евакуацію чи травми серед залізничників та машиністів не повідомляється.

Щоб скоординувати роботи з ліквідації наслідків, було розгорнуто оперативний штаб. Паралельно Ліскінська транспортна прокуратура ініціювала перевірку за фактом того, що трапилося, не виключаючи можливості диверсії.

Влада РФ приховує свою військову агресію проти України і не називає її війною. Проте допускають, хоч і неофіційно, що до інциденту можуть бути причетні партизани, зокрема українські.

Підписуйтесь на наш Телеграм канал, там багато шокуючого контенту 18+