ЗСУ відбили у росіян Галицинівку на Донеччині: контроль над цим селом має велике значення для утримання позицій | Онлайн журнал AGRIMPASA

ЗСУ відбили у росіян Галицинівку на Донеччині: контроль над цим селом має велике значення для утримання позицій

Були моменти, коли окупанти майже повністю захопили Галицинівку, але українські захисники їх посунули. Контроль за населеним пунктом має велике значення для утримання позицій в Невельській “кишені”.

ЗСУ відбили у росіян Галицинівку на Донеччині: контроль над цим селом має велике значення для утримання позицій

На Покровському напрямку на Донеччині зараз тривають бої за село Галицинівка. Силам оборони вдалося відбити позиції, які раніше захопили росіяни. Про це в своєму телеграм-каналі “Офіцер+” розповів лейтенант Збройних сил України з позивним “Алекс”, інформує АГРІМПАСА.

“На Покровському напрямку тривають запеклі бої в населеному пункті Галицинівка. Контроль за цим селом має велике значення для утримання позицій в Невельській “кишені”. Позиції переходять з рук в руки, були моменти коли п**ари майже повністю взяли село, потім наші пацани відбили частину населеного пункту, тепер знову противник намагається наступати”, — проінформував він.

Напередодні боєць Сил оборони з позивним “Мучной” повідомляв, що на Покровському напрямку ситуація залишається напруженою, але в деяких містах ЗС РФ провалюються і це дуже помітно.

“Вони стартують від Галицинівки та не можуть добігти до Желанного 1-го. Наші козаки вглиб полетіли на розвідку та побачили накопичення п**арів в одному з будинків та прихлопнули свиню мінометом. По Селидовому, не вірте тим хто каже, що ворог з обох боків нас підтискає, тому що не може витягти атаки у лобову, ні, це все маячня. Наші воїни продумали все наперед, тому там поки все добре, ми ще роздамо їм п**ди!”, — написав він.

Підписуйтесь на наш Телеграм канал, там багато шокуючого контенту 18+