ЗСУ просунулися на Курщині, бої тривають: в ISW оцінили ситуацію | Онлайн журнал AGRIMPASA

ЗСУ просунулися на Курщині, бої тривають: в ISW оцінили ситуацію

Збройні сили України продовжують операцію в Курській області, просуваючись углиб території РФ. Нещодавно бійці ЗСУ добилися незначного просування на Курщині.

ЗСУ просунулися на Курщині, бої тривають: в ISW оцінили ситуацію

Українські війська просунулися на полях на південний схід від Дурівки (на схід від Коренево) та вздовж дороги 38К-030 на південний схід від самого Коренево. Про це йдеться у аналітиці Інституту вивчення війни, передає OBOZ.UA, інформує АГРІМПАСА.

За попередніми даними, російські війська відійшли з позицій у Малій Локні (на північний захід від Суджі), що відповідає попереднім російським заявам про те, що група окупантів намагалася утримати позиції в межах Малої Локні.

Також бої тривали у напрямах Коренево та Суджі, особливо в районі Черкаського Порічного та Мартинівки (на північний схід від Суджі). Підрозділи російського 56-го повітряно-десантного (ВДВ) полку (7-а дивізія ВДВ), 11-ї бригади ВДВ, 810-ї бригади морської піхоти, 30-го мотострілецького полку (72-а мотострілецька дивізія, 44-й армії , Ленінградський військовий округ) та чеченського спецназу “Ахмат” продовжують діяти в Курській області.

ЗСУ просунулися на Курщині, але бої тривають: в ISW оцінили ситуацію. Карта

Підписуйтесь на наш Телеграм канал, там багато шокуючого контенту 18+