Зеленський виступить на засіданні Ради безпеки ООН | Онлайн журнал AGRIMPASA

Зеленський виступить на засіданні Ради безпеки ООН

Президент України Володимир Зеленський братиме участь у засіданні Ради безпеки ООН. Це станеться у вівторок, 24 вересня.

Зеленський виступить на засіданні Ради безпеки ООН

Як повідомляє Reuters, про це заявила місія Словенії в ООН, інформує АГРІМПАСА з посиланням на “РБК-Україна”.

Засідання Ради безпеки буде присвячене війні Росії проти України. Воно пройде в той час, коли світові лідери будуть у Нью-Йорку на щорічній сесії Генеральної Асамблеї ООН.

Засідання було запрошено Сполученими Штатами Америки, Великою Британією, Францією, Японією, Південною Кореєю та Мальтою.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський вже наступного тижня відвідає США. Туди він поїде із планом перемоги України.

За інформацією “Голосу Америки”, глава української держави у середу, 25 вересня, виступить на засіданні Генасамблеї ООН. На порядку денному буде обговорення зняття обмежень для ЗСУ на удари західною зброєю по території Росії.

Також у ході візиту до США Зеленський зустрінеться із президентом Джо Байденом. Він представить йому план перемоги України. За словами українського лідера, план уже повністю готовий.

Таку ініціативу президент України хоче представити не лише американському колезі, а й кандидатам у президенти США Камалі Харріс та Дональду Трампу. Вони обоє вже підтвердили можливість зустрічі з Зеленським.

Підписуйтесь на наш Телеграм канал, там багато шокуючого контенту 18+