Зручний сервіс для звітності та документообігу підприємців | Онлайн журнал AGRIMPASA

Зручний сервіс для звітності та документообігу підприємців

Зручний сервіс для звітності та документообігу підприємців

Підприємцям в умовах війни працювати досить складно, більше того, постійно є якісь нововведення і від держави. Варто бути дуже обережним усім підприємцям, для того аби подавати вчасно і правильно усі звіти, і загалом правильно вести усю підприємницьку діяльність. Існує такий цікавий, але уже перевірений сервіс СОТА, про який масса позитивних відгуків можна прочитати від різного роду підприємців.

Зараз підприємці працюють за умов, коли приймають оплати різними формами, як на рахунок, так і готівкою, і тому ввести звітність їм вкрай необхідно. Веб сервіс СОТА від відомого виробника Linkos Group, дозволяє швидко, зручно та надійно ввести та подавати звітність до контролюючих органів. У спеціальному розділі сайту https://stcentr.com.ua/sota/ можна детально ознайомитись із подібним сервісом. З тим хто його розробив і навіть з різновидами тарифів, які дуже приємні та зручні.

Власне на картинці можете побачити діючи тарифи: 

Власне на картинці можете побачити діючи тарифи

У цього сервісу є спеціальний хмарний програмний реєстратор розрахункових операцій СОТА, з особливостями якого можна детально ознайомитись тут – https://stcentr.com.ua/sota-kasa/, адже це дуже дешевий сервіс, ціна якого всього 980 грн на рік. Цей сервіс дозволяє зручно опрацьовувати усі платежі, а також подавати звіти. Зокрема подавати z-звіт до ДПС. При цьому, можна працювати навіть з телефона, аби тільки був доступ до інтернету.

Переваги ПРРО “СОТА Каса”

Переваги ПРРО “СОТА Каса”

Відносно відгуків про роботу самого сервісу, то зручно зо це хмарний сервіс, який працює з будь якого куточку світу, і подати той самий звіт можна буде просто, аби тільки мати електронний підпис. Знову таки, багато хто відзначає, що це дуже зручно в умовах війни. Коли багато підприємців поділили свій бізнес, або ж працюють над ним за кордону.

Легкість в прийомі всіх платежів, введені їх у програму, яка згодом формує звіт самотужки. Тут швидко реагують на усі зміни в законодавстві, і тому ті ж таки форми звітів можуть змінюватись, але для клієнтів усе досить автоматизовано. Можна не перейматись відносно того що ви щось забули. Ну і звісно низькі ціни це те, що приваблює багатьох підприємців.

Ми самі користуємось СОТА, навіть враховуючи те, що у нас не так багато операцій, і всі проходять платежі без готівки, але обираючи бухгалтера, чи більш ширший функціонал від СОТИ, який виходить ще і дешевшим, ми обираємо останній варіант. Робіть і ви правильний вибір, робіть свою роботу більш автоматизованою і збільшуйте свої доходи.

Підписуйтесь на наш Телеграм канал, там багато шокуючого контенту 18+