14 | Серпень | 2023 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Понеділок, 14 Серпня, 2023

16-річним українцям заборонять виїзд за кордон. Хто розганяє цю брехню

У мережі масово поширюють інформацію про те, що підліткам із 16 років заборонять виїжджати з України. Насправді ж такі заяви є неправдою. Про це повідомляє група “Стоп фейк Дніпро” в Telegram.

ЗСУ знищили три ворожі танки Прорив на Донеччині

Українські військові завдали втрат російським окупантам в районі села Андріївка. Крім Т-90М, ліквідовано транспортер-тягач та БМП. Українські військові знищили три новітні російські танки Т-90М Прорив у Донецькій області. Про це 14 серпня повідомило Міністерство оборони у Twitter.

ЗСУ уразили командний пункт росіян під Маріуполем

Перше влучання було по території стадіону у Юр’ївці, де окупанти облаштували ремонтну базу, друге – по казармах, зазначив Петро Андрющенко. Українська армія уразила командний пункт російських військ в селі Юр’ївка неподалік тимчасово окупованого Маріуполя на Донеччині. Про

ПриватБанк повідомив українцям важливу новину: що відомо

ПриватБанк оголосив про запуск нової послуги “Досьє ділової репутації”, яка дозволить українцям більше дізнатися про своїх партнерів по бізнесу та звести фінансові ризики до мінімуму. Про це повідомляє ПриватБанк.

Козловський налякав шанувальників відео з фронту

Артист продовжує показувати своїм підписникам свої військові будні, демонструючи фото та відео з передової. Український співак Віталій Козловський, а нині військовослужбовець у Нацгвардії у штурмовій бригаді “Рубіж”, злякав шанувальників відео з передової.

Мирні мешканці не мають бути мішенню. В ООН відреагували на обстріли півдня України

Від невибіркових обстрілів РФ страждають мирні мешканці та цивільна інфраструктура України. Їхні удари також впливають на роботу гуманітарних організацій. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на заяву гуманітарної координаторки ООН в Україні Деніз Браун.

ЗСУ підбили три новітні танки росіян Т-90М у Донецькій області (відео)

Українські військові змогли зупинити спробу атаки російських окупантів в Донецькій о області. Вони підбили три ворожі танки Т-90М “Прорив”. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на Міністерство оборони України у Twitter.

Ветеринарне УЗД: кращі рішення для здоров’я тварин

Ультразвукове дослідження — один з найкращих видів медичної діагностики. Ветеринарне УЗД — неінвазійна процедура, безпечна для здоров’я тварини та оператора. У ній не використовуються шкідливі види випромінювання на зразок рентгенівського. Представники компанії BIOVET.UA розповідають, яке саме обладнання