21 | Серпень | 2023 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Понеділок, 21 Серпня, 2023

“Коли почне воювати вся Україна?” Олег Сенцов розніс “накачаних чоловіків у кав’ярнях”

Режисер Олег Сенцов, який давно приєднався до лав ЗСУ, зробив заяву про криваву війну та деяких українців, які не хочуть її помічати. Про це воїн написав у новій публікації на Facebook.

Маляр про ситуацію в Роботиному: триває планова бойова робота

Підрозділи ЗСУ мали успіх в напрямку південно-східніше Роботиного та південніше села Мала Токмачка Запорізької області. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на заступницю міністра оборони України Ганну Маляр.

Чому на Заході не вірять в успіх літнього наступу ЗСУ і чого чекати від подій на фронті

Українська армія продовжує наступ на Півдні. За два з половиною місяці боїв Силам оборони вдалося звільнити 11 населених пунктів. Іноземні медіа, цитуючи західних посадовців, все частіше ставлять під сумнів успішність просування ЗСУ. Що ускладнює швидше звільнення територій

Де можна вигідно купити форсунки до оприскувача в Україні

Кожен хто живе, або бодай гостював у приватному будинку в літню пору, мабуть стикався з тим, як поливають траву, квіти чи городину. І якшо колись це робилось якимись дідівськими способами, як то відро та лійка, то зараз

Українці почали масово виїжджати з Польщі: в чому причина

Українці почали масово виїжджати з Польщі у пошуках кращого життя. Відтак, знайти працівників з України для власників польських бізнесів тепер – завдання не з легких. Яка ж причина тому? Відповідь дали журналісти загальнонаціональної польської щоденної газети Rzeczpospolita.

Данія передасть Україні 19 літаків F-16, – прем’єр

Уряд Данії передасть Україні 19 американських винищувачів F-16. Про це заявила прем’єр-міністр Данії Метте Фредеріксен, повідомляє  АГРІМПАСА з посиланням на спільну прес-конференцію з президентом Володимиром Зеленським.